Menu Sluiten

Onderzetters Plectrum | zachtblauw

 15,95

Handgemaakt uit 100% gerecycled katoenvilt en natuurlijk kurk

  • hittebestendig
  • set van 4 onderzetters Plectrum
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit is waar sprookjes van gemaakt zijn! Deze onderzetters Plectrum in zachtblauw maak ik met gerecycled vilt. En niet zomaar vilt: het textiel dat hiervoor is hergebruikt komt van Efteling uniformen! Hoe gaaf is dat 🙂
Sprookjesachtig op de koffietafel dus. Haal een stukje Efteling in huis met deze hittebestendige onderzetters in plectrum vorm. Magie, hergebruik en Dutch Design: daar zit muziek in!
Met deze onderzetters kun je dankzij het toegevoegde laagje natuurlijk kurk perfect jouw tafelblad beschermen tegen hete koppen thee en koffie! Deze onderzetters staan vrolijk en speels ~ en wie weet komen jouw dromen wel uit. Geen kringen en krassen meer, wèl feeënstof!

De onderzetters stans ik met de hand uit kurk en uit 100% gerecycled katoenvilt en ik tover deze twee laagjes samen tot één onderzetter. Wanneer jij lekker geniet van ijskoude drankjes in de zomer (of hete mokken choco in de winter) beschermen deze beauties jouw tafelblad tegen kringen en krassen.
Worden de onderzetters een beetje vies? Even voorzichtig deppen met een vochtige doek. Je wilt natuurlijk niet de magie uit de onderzetters spoelen!

Deze set bestaat uit 4 stuks. Zacht blauw, perfect om je dag op te vrolijken. Omdat het gerecycled katoenvilt is, is geen enkele onderzetter hetzelfde.

De onderzetters stans ik met de hand en ze zijn zo’n 9,5 cm breed. Omdat ze handgemaakt zijn van hergebruikt materiaal, kunnen de onderzetters een beetje afwijken van de foto. Het vilt bevat dus alleen maar gerecyclede vezels, samen met het kurk is de onderzetter zo’n 3 tot 4 mm dik en beschermt je tafelblad daarom goed. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Plectrum vorm onderzetters.
Materiaal: natuurlijk kurk & hergebruikt Eftelingkatoen
4 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 9,5 cm in doorsnede
Kleur: lichtblauw met diverse magische kleurtjes erdoor

Geluksvogels komen misschien zelfs een vleugje gouddraad tegen in één van de onderzetters!

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Alleen deppen met een vochtige doek.

Wist je dat?

Er nog veel meer moois aankomt in deze prachtige kleur vilt? En ook nog een paar andere hergebruikte kleuren! Supersterk groen bijvoorbeeld, en rijk antraciet. Daarover lees je meer op dit blog 😉

Gewicht 0,2 kg