Menu Sluiten

Creative Life workshops 2020

Maart 2020… het lijkt nog zooooo ver weg, maar voor je het weet is het stiekem toch al zo ver. Dus daarom zijn Daphne (ons aller Viltbloemist) en ik al druk bezig met schetsen, inrichten, workshops bedenken… Tijd om jullie weer een kijkje achter de schermen te geven, tijd voor een blog over de Creative Life workshops 2020: de voorbereidingen!

Vorig jaar was een geweldig avontuur! Weet je het nog? We hadden een ‘medium’ stand, waar we de workshoptafel (met die prachtige decoratie erboven!) en een paar fantastische bloemenvazen prima in kwijt konden. Daarnaast hadden we een gezellig hoekje gemaakt waar je de workshops-in-een-doosje en kleine producten kon vinden. En natuurlijk die geweldige XXL versie van vaas H3!

Dit jaar gaan we groot, groter, grandioos! Een LARGE stand zodat al onze grootse ideeën er ook in passen 😉 Waaronder een gezellig winkeltje! Daarover later meer… Wordt vervolgd. Want vandaag gaat het vooral over de voorbereidingen van de superleuke, fonkelnieuwe workshops! En ik licht al een tipje van de sluier van één van de dingen die je bij ons kan komen doen…

Workshops!

Uiteraard bieden we ook bij Creative Life 2020 workshops om van te watertanden! Daar worden we zelf namelijk óók heel erg blij van. En we hebben weer zulke leuke dingen bedacht… En vandaag een superleuke sneak peek!

Hou je vast!

{Tromgeroffel}

vaasje van honingraatpapier maken tijdens creative life workshops 2020

**maak een vaasje van honingraatpapier**

Ben je ook zo’n fan van honingraatpapier? Van die vrolijke bolletjes aan een slinger, of hartjes, of kerstklokjes… en ben je superbenieuwd hoe je dat zelf kunt maken?
Tijdens deze fonkelnieuwe Creative Life workshop ga je daar heerlijk mee aan de slag. Je werkt stap voor stap aan een vrolijk vaasje, in een vorm en kleur naar keuze.

aan de slag met 8 kleuren papier tijdens creative life workshops 2020

Je kunt kiezen uit maarliefst acht leuke kleuren papier! Daarover later meer 🙂

In zo’n drie kwartier leer je stap voor stap zelf honingraatpapier te maken, en ga je met een supergaaf, zelfgemaakt bloemenvaasje naar huis. Superleuk toch?

De techniek die je leert kun je vervolgens thuis toepassen, op nog véél meer vrolijke woonaccessoires!

maak zelf een vaasje van papier tijdens de creative life workshops 2020

Hoe werkt dat dan? Een vaasje van papier?
Heel simpel! Je kunt een klein flesje hergebruiken en in jouw vaasje zetten. En mocht je zelf geen flesje op voorraad hebben, dan heb ik één van deze leuke glazen buisjes voor je. Dit buisje is zo’n 5 cm hoog en is ideaal als klein vaasje te gebruiken!

klein glazen buisje als vaasje in workshop honingraatpapier maken

Ik ben nog wel even bezig om alles rondom deze (en de geweldig leuke andere!) Creative Life workshops 2020 helemaal uit te werken, maar ik heb er nu al superveel zin in. Vandaar dit kijkje achter de schermen, want ik kan het echt niet langer voor me houden 🙂

Geef jij met de feestdagen een beleving kado?

Wat denk jij… Is het leuk om een deelname voucher in de webshop te zetten? Zodat je deze workshop kado kan doen met de feestdagen?

Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.