Menu Sluiten

Kado te laat? Geen paniek! Dit kun je doen.

gezellig aftellen tot kerst zo maak je zelf een adventskalender

Wat een hectiek bij de post! Door de lockdown gesloten winkels, waardoor de week nog rommeliger dan verwacht verloopt bij alle verzendpartijen. Distributiecentra èn brievenbussen die tot de nok toe vol zitten… dat betekent helaas weer vertraging. We kunnen wel boos worden met z’n allen, maar dat heeft helemaal geen zin. Daarom denk ik het liever om. Dus… Is jouw kerstcadeau niet op tijd? Of durf je niet meer te bestellen? Kortom: kado te laat? Geen paniek! Verleng gewoon de voorpret!

Verleng de voorpret met een speurtocht of woordzoeker!

Het is veel leuker om te horen dat er een leuk kado in aantocht is, wanneer je er een spannende speurtocht van maakt. Leg briefjes door het hele huis, zoals “kijk onder de trap”. Daar ligt dan weer een briefje met “Zoek in de slaapkamer”. Via een aantal briefjes kom je bij “Jouw bijzettafel van Houtmoed is onderweg!” en zo verras je je geliefde tòch met een vrolijk bericht (en mij wellicht met een fijne bestelling).

Weet je wat ook leuk is? Maak een woordzoeker, dit kan eenvoudig en gratis (voor thuisgebruik!) via Woordzoekerfabriek.nl. Je kunt zelf leuke of toepasselijke woorden er in verwerken, en de oplossing kun je ook nog eens zelf kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld met de oplossing verklappen welk kado er onderweg is! Op deze manier maak je er een blije boodschap van, en verleng je gewoon de voorpret.

Te laat gaan shoppen? Geef een digitale kadobon

Mocht je nu nog een kado nodig hebben, is de kans eerlijk gezegd wel klein dat de postbezorger nog op tijd komt. Kies dan voor de digitale kadobon van Houtmoed! Je kiest zelf de waarde en kunt deze direct digitaal bij de ontvanger in de mailbox laten landen.

Wil je de kadobon persoonlijk geven, en dan ook nèt wat meer sjeu mee geven? Dan maak je met deze leuke printable een vrolijk kado-doosje. Schrijf de waarde van de bon en de code op het briefje. Rol het op en knoop er een lintje om. Knip en plak het kado-doosje in elkaar en je hebt een feestje om te geven!

last minute kersttips maak een kadodoosje voor de kadobon

Is je Houtmoed kado nog onderweg?

Print dan evengoed die leuke printable. Print vervolgens een afbeelding van het product dat onderweg is, en stop dat in het doosje, als waardebon. Ook dan heb je nog heerlijk voorpret van wat er volgende week nog door de postbezorger wordt afgeleverd!

Enne… die woordzoeker kun je natuurlijk ook in dit vrolijke kado-doosje stoppen. Leef je uit! En maak er wat vrolijks van deze kerst!

Tot slot natuurlijk nog het allerbelangrijkste:
Hele fijne kerstdagen vol liefde gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.