Menu Sluiten

Nog twee dagen tot Creative Life

Het is je vast niet ontgaan, want ik ben er vol van: vanaf aanstaande vrijdag tot en met zondag is het tijd voor het Creative Life event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! De allerleukste creatieve beurs, met de nieuwste trends, de mooiste merken en de meest creatieve workshops. En de Viltbloemist en ik zijn er samen bij!

bloemen vaas van hout H3

Wat?

Ik presenteer met gepaste trots: Vaas H3. H tot de derde, want deze vaas wil je hebben, hebben, hebben! Het geweldig leuke van deze vaas, is dat je hem zelf kunt creëren. De onderdelen zijn al voor jou gemaakt, je krijgt een kwastje en houtlijm en creëren maar! Het is zo’n mooi product dat je hem zo neer kunt zetten. Het is een kunstwerkje op zich. EN natuurlijk super in combinatie met de vilten bloemen van Viltbloemist!
Kom je onze prachtige combi bewonderen op Creative Life?
Daarnaast neem ik natuurlijk ook een leuke selectie van mijn andere woonaccessoires mee.

Nieuwsgierig? Leuk! Kom dit weekend naar Utrecht, en ik laat alles uitgebreid aan je zien!

De voorbereidingen

Wat een hectiek! Gelukkig zijn Daphne en ik al maanden bezig met de voorbereidingen. Zo komt niet alles op de laatste dagen aan, en loop ik niet als een kip zonder kop rond. Niet helemaal, tenminste. Want als je me volgt op instagram, weet je dat ik op het nippertje nog een afspraak bij de kapper heb weten te boeken 😉 Er komt namelijk een fotograaf en ik wil wel een beetje netjes op de foto!
Deze week heb ik wat dagen vrij genomen van mijn “normale mensen werk” en ben ik vooral nog heerlijk bezig met de aankleding van de stand, het inpakken van de workshop-pakketten en het snijden van papierkannen. Heerlijk om zoveel voorpret te beleven!

papier kan - de leukste bloemenvaas van papier om zelf te creëren

Workshops
Elke dag zijn er vier workshops bij onze stand. Om half elf starten we met de PapierKan. Om half twaalf en half twee kun je een bloembox van Daphne maken, en om half drie is het tijd voor die mooie houten Vaas H3. Allemaal superleuke workshops! En als je die van mij en Daphne combineert, ben je in één keer klaar!

Ook als je gewoon gezellig wilt kennismaken, verheug ik me er op om je te zien. En thuis nog even rustig nalezen? Dan neem je toch gewoon onze folder mee! Zie ik jou dit weekend?

Wat een hectiek! Gelukkig zijn Daphne en ik al maanden bezig met de voorbereidingen. Zo komt niet alles op de laatste dagen aan, en loop ik niet als een kip zonder kop rond. Niet helemaal, tenminste. Want als je me volgt op instagram, weet je dat ik op het nippertje nog een afspraak bij de kapper heb weten te boeken 😉 Er komt namelijk een fotograaf en ik wil wel een beetje netjes op de foto!
Deze week heb ik wat dagen vrij genomen van mijn “normale mensen werk” en ben ik vooral nog heerlijk bezig met de aankleding van de stand, het inpakken van de workshop-pakketten en het snijden van papierkannen. Heerlijk om zoveel voorpret te beleven!

Creative Life
Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41 
Utrecht

29, 30 en 31 maart.
Van 10.00 u tot 17.00 u

Je vindt Houtmoed en Viltbloemist op stand 179, vlak bij het terras en de creative living.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.