Menu Sluiten

Online Zomermarkt: kom jij ook?

online zomermarkt van handmade in holland en handwerkmarkt met illustraties van marjomaakt

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Heerlijk, de online markten die Handmade in Holland en Handwerkmarkt organiseren! En nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zo ver: op 24 september start de Zomereditie van dit vrolijke, digitale evenement. Superblij ben ik, dat ik ook een kraampje heb weten te bemachtigen. Kom jij ook gezellig digitaal slenteren?

Houtmoed op de zomermarkt, illustratie door marjomaakt

Digitale marktkraam

Mijn digitale ik staat straks weer te stralen achter de kraam! Ideaal, zo’n online marktkraampje: je ziet me permanent lachen dankzij die vrolijke illustratie van MarjoMaakt 🙂
En mocht er een stevige windvlaag komen zit m’n haar nog precies hetzelfde, èn liggen de vilten manden en onderzetters nog steeds perfect in de kraam.
Wat ook fijn is? Ik heb m’n kraampje allangal ingericht! Hoef dus niet op tijd mijn bed uit om zeker te weten dat alles perfect staat wanneer jij langs komt wandelen. En heb je zin om met me te kletsen? Dat kan! Gewoon via instagram, in de digitale chat.

online zomermarkt illustraties van Marjomaakt

Online Zomermarkt

De Zomermarkt is twee weekenden lang te bezoeken: van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september, èn het weekend van 1 tot en met 3 oktober. Het tweede weekend schud ik m’n kraampje lekker op, zodat je weer vrolijke nieuwe producten ziet. Zet het alvast in de agenda!

Kadootje bij je bestelling!

Wil je wat bestellen tijdens de Zomermarktdagen? Dan heb je een beetje extra geluk: zet in het opmerkingenveld bij je bestelling dat je via de zomermarkt komt, en ontvang zo’n vrolijk vilten mini mandje om zelf te maken, helemaal gratis bij je bestelling!

Deze aanbieding geldt van 24 september tot en met 3 oktober 2021.

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.