Menu Sluiten

Waanzinnig! Waar ben ik aan begonnen?

houtmoed voor b2b een kleine selectie te koop bij Ankorstore

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Onlangs werd ik benaderd. Door Ankorstore. Of ik misschien mijn mooie, handgemaakte woonaccessoires aan winkels wilde verkopen. Zoals je weet ben ik laatst al voorzichtig met Business 2 Business aan de slag gegaan, door mijn producten via die leuke webshop van Interior Delights aan te bieden, en via Almirah. Het klonk dus als een logische volgende stap. Waanzinnig! Of waanzin? Oei. Waar ben ik aan begonnen…

B2B

In het verleden werd ik al vaker benaderd door platforms zoals Ankorstore, maar dit keer was ik toch geïnteresseerd. Weet je waarom? Omdat ze uitgaan van kleine ondernemers. Zo kan ik zelf kiezen wat mijn verkoopgebied is, en dat is fijn: ik hou tenslotte van lekker lokaal! Dus helaas Spaanse winkeltjes, en Engelse shops: zoek vooral een leuke Coraje de Madera, of een WoodCourage. Die zijn er vast 😉
Ook heb ik de vrijheid om zelf de verzendtijd te bepalen, en welke orders wel en niet doorgaan. En het leuke? Kleine ondernemers die inkopen, kunnen op hun beurt weer kleine aantallen kiezen, en hoeven geen giga investeringen te doen. Last bus not least: bij Ankorstore rekenen ze niet zo’n grote marge. Das ook best handig als je zelf ook nog wat wilt verdienen 😉

Dus: ta daaaaaa! Je vindt me bij Ankorstore!

houtmoed te vinden bij ankorstore, waar ben ik aan begonnen

Met een kleine selectie van producten, hoor. Want van alles wat uit mijn handen komt, heeft bijna niks marges die geschikt zijn voor wederverkoop. Tenzij ik de prijzen flink omhoog zou gooien, maar dat vind ik onaardig naar mijn lieve klanten toe!

Maar wat als…

Best waanzinnig, toch? En toch brak het zweet me wel even uit. Want: wat als… wat als het waanzin is? Wat als niemand wat koopt? Of nog erger… wat als het een succes wordt? Stel dat ik ineens een paar bestellingen tegelijk krijg, en niet direct kan leveren? Wat als, wat als… Waar ben ik aan begonnen?
Ach, dacht ik ineens, dat is simpel! Dan doe ik een dansje door de kamer. Want dat zou toch fantastisch zijn? En mocht ik in de knel komen met het creëren van voldoende producten, dan zie ik dat dan wel weer. En daarom sprong ik in het diepe!

Voor nu geniet ik dus lekker van mijn zoveelste grote stap voorwaarts en ben ik vooral benieuwd wat dit nieuwe avontuur zal brengen 🙂

En heb je geen eigen bedrijf, maar ben je *gewoon* fan? Dan kun je natuurlijk lekker bij mij op de site blijven shoppen!

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.