Menu Sluiten

Werk aan de site

werk aan de site: het maken van de gespot pagina

Rechtstreeks naar jouw favoriete blogcategorie?

Doe het zelf inspiratie | Interieur tips | Liefde voor papier | Verliefd op vilt | Achter de schermen | Duurzaamheid | Hou van Hout | Houtmoed Nieuwtjes | Creatief in de keuken

Zo. Zomervakantie! De vakantieperiode betekent vaak dat het wat rustiger is in de webshop, en ik de tijd kan nemen om de site een beetje bij te werken. Er stond bijvoorbeeld al een hele tijd een ‘gespot’ pagina op m’n wensenlijstje, die past bij de banner onderaan de home-pagina. Zodat je daarvandaan door kunt klikken. En daar was ik dit weekend al lekker mee aan de klus!

Gespot!

Het is nog in ontwikkeling, zo staan m’n leuke gastblogs bij o.a. Handmade in Holland er nog niet tussen, of die bij Zettje. Maar het is een mooi begin.
Op de pagina verzamel ik alle publicaties, zoals die lieve mensen van VT wonen die spontaan de mini-tafeltjes in de spotlight hadden gezet. Of het fantastische feit dat je mijn handgemaakte onderzetters tegenwoordig ook bij Interior Delights in de shop kan vinden!

Deze week zou ik daar lekker mee verdergaan, met die pagina, maar het leven (en de schoolvakantie van m’n dochter) zorgt nog weleens dat ik mijn planningen niet haal. Ligt natuurlijk helemáál niet aan mijn onrealistische to-dolijstjes hè, dat snap je 😉

alle berichtjes en sites waar je houtmoed kan hebben gespot lekker overzichtelijk bij elkaar

Anyway! Ik presenteer toch alvast: Gespot! Een pagina waar ik eens lekker mans loop op te scheppen over waar je Houtmoed (of de woonaccessoires van Houtmoed) allemaal kunt zijn tegengekomen. Gewoon, omdat ik er zo onwijs trots op ben! En ik vind dat ik dat best wat meer mag laten zien.

Welke van deze publicaties was jij zelf al tegengekomen? En waar ik ook wel benieuwd naar ben: welke leukerd heb ik volgens jou overgeslagen, die er zeker nog bij moet? 🙂

meld je aan voor de Vrolijke Inspirerende Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.