Menu Sluiten

Win-Win-Win gekte!

Win-win-win-acties: het houdt niet op!

Zo af en toe eens een winactie: ik vind het superleuk! En nu zijn het er per ongeluk twee tegelijk, want moederdag komt er aan 🙂
Wanneer je regelmatig met een paar verschillende ondernemers aan het brainstormen of webinarren (nee, dat is geen woord, maar ik gebruik het toch) bent, komt het zomaar ineens voor dat je twee geweldige acties tegelijk hebt! Om nog maar niet te spreken over wat er nog op stapel staat voor de mei-maand… want dan bestaat Houtmoed 10 jaar! TIEN jaar!! Tijd voor win-win-win-gekte, dat snap je. Whoop, whoop 🙂

Ben je nieuwsgierig? Snap ik 😉
Lees snel verder!

Sneak peek: superfijne Facebook winactie - coming soon!!

SNEAK PEEK:
Moederdag-facebook-actie
Facebookers opgelet! Voor jullie heb ik een geweldig nieuwtje! Met nog een hele andere club (ook al zulke leuke) ondernemers zitten we nu middenin de opzet van een facebook winactie! Waaronder mijn superfijne hexagon onderzetters, handgemaakt van olijfgroen vilt. Nieuwsgierig? Dat snap ik!! Houd de facebookpagina dus in de gaten, en ga snel volgen wanneer je dat nog niet doet… want: oei, wat wordt het leuk! 

Mama's opgelet: een moederdag verwen pakket met een waarde van maarliefst 600 euro!


Moederdag-instagram-winactie
Zit jij nu al te popelen, kun je eigenlijk niet wachten op die winactie en ben je toch al regelmatig op instagram te vinden? Dan grijp je toch lekker je kans met deze geweldig leuke winactie op instagram! Daar is de win-win-win-gekte namelijk al losgebarsten!

Met zo’n 25 verschillende shops hebben we echt een mega-moederdag-winpakket samengesteld.
Het leuke aan deze winactie is dat je een Houtmoed-verrassingspakket kunt winnen! Een pakket wat in de webshop voor €24,95 te koop is, maar wat een waarde heeft van bijna 50 euro!! Hoe superleuk is dat. 
De Houtmoed verrassingspakketten zijn namelijk geweldig leuk, al zeg ik het zelf. Misschien krijg jij wel een superleuke sneak-peek, een echte klassieker, helemaal hippe huidige items, of een uniek exemplaar! Het aantal items in elk verrassingspakket is ook een grote verrassing. Alleen de waarde weet je zeker.

Dus snel naar instagram en meedoen met deze superleuke loop! De actie loopt tot en met 24 april aanstaande.


*EN VERDER*
Meimaand: Houtmoed 10 jaar!

Op 8 mei aanstaande is het zover. Nog maar drie weken en dan bestaat Houtmoed precies 10 jaar! Ik weet nog als de dag van gisteren hoe nerveus ik was toen ik de KVK binnenstapte en alle maanden voorbereiding samenkwamen in dat ene moment! Beetje raar natuurlijk, wanneer je het objectief bekijkt. Eigenlijk is het niks meer dan een saaie handtekening, op een saai papiertje. Maar natuurlijk zat er superveel vrolijkheid, creativiteit en moed achter!

Inmiddels al jaren aan vallen en opstaan, toppen en dalen, gejuich, getier èn zo’n drie websites verder (binnenkort nummer vier!) en wat blijft het een genot om te doen. Dus ook dat wil ik graag met jullie vieren. Hoe? Met win-win-win-gekte uiteraard! Dat lees je natuurlijk weer in mijn blog, over drie weken 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.