Menu Sluiten

ansichtkaart Happy Camper

 0,99

Op voorraad

Categorie:

Leuke kaarten genoeg bij Houtmoed: zo ook deze vrolijke ansichtkaart Happy Camper!
Ben jij al in vakantiestemming? Dat raak je gegarandeerd door deze gezellige illustratie. En ken jij een guitige kampeerder die wel een gezellig kaartje kan gebruiken? Zoek niet verder: dit is ‘m!

Wie deze unieke ansichtkaart ontvangt, begint spontaan te glimlachen. Wie wil zo’n vrolijke camper op een kaart nu niet op de deurmat vinden!

Heb je je rijbewijs gehaald? Of ben je gewoon blij met het leven? Deze vrolijke kaart is hoe dan ook een leukerd door de brievenbus. Een leuke, positieve, originele ansichtkaart met een knipoog: ansichtkaart Happy Camper geeft instant vakantiegevoel.

Het tekenen van de vrolijke illustratie gaf mij superveel plezier – geef jij dat plezier door? Ook deze vrolijke kaart is alleen verkrijgbaar bij Houtmoed.

Specificaties

100% gerecycled papier
enkele kaart
300 grams
10 x 15 cm (oftewel A6-formaat)
roze achterzijde met adresregels

 

Wist je dat?

Houtmoed staat voor creativiteit en positiviteit. Daarom hebben alle ansichtkaarten een positieve twist! Een hart onder de riem, een steuntje in de rug en natuurlijk een knipoog in de illustratie en de tekst. Zo maak je de wereld een klein beetje vrolijker met elke leuke kaart die je verstuurt.
Elke dag een beetje blijheid? Nodig Houtmoed uit in jouw tijdlijn op Facebook of op Instagram.

Gewicht 0,05 kg