Menu Sluiten

Onderzetters Plectrum | antraciet

 15,95

Handgemaakt uit gerecycled vilt en natuurlijk kurk

  • hittebestendig
  • set van 4 onderzetters Plectrum
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Echte rijkdom! Deze onderzetters Plectrum in antraciet maak ik met gerecycled vilt. En niet zomaar vilt: het rijke textiel dat hiervoor is hergebruikt komt van de werkkleding bij ABN Amro! Ideaal voor mensen met een money-mindset 🙂
Chique op de koffietafel dus. Haal rijk materiaal in huis met deze hittebestendige onderzetters in plectrum vorm. Zakelijk en stoer, hergebruik en Dutch Design: daar zit muziek in!
Met deze onderzetters kun je dankzij het toegevoegde laagje natuurlijk kurk perfect jouw tafelblad beschermen tegen hete koppen thee en koffie! Deze onderzetters staan mooi en stoer ~ en wie weet komen jouw doelen wel uit. Geen kringen en krassen meer, wèl een rijk gevoel!

De onderzetters stans ik met de hand uit kurk en uit 100% gerecycled vilt en ik tover deze twee laagjes samen tot één onderzetter. Wanneer jij lekker geniet van ijskoude drankjes in de zomer (of hete mokken choco in de winter) beschermen deze beauties jouw tafelblad tegen kringen en krassen.
Worden de onderzetters een beetje vies? Even voorzichtig deppen met een vochtige doek. Je wilt natuurlijk niet de rijkdom uit de onderzetters spoelen!

Deze set bestaat uit 4 stuks. Een prachtige antraciet, met af en toe een verrassend flintertje blauw of magenta. Omdat het gerecycled vilt is, is geen enkele onderzetter hetzelfde.

De onderzetters stans ik met de hand en ze zijn zo’n 9,5 cm breed. Omdat ze handgemaakt zijn van hergebruikt materiaal, kunnen jouw onderzetters uiteraard een beetje afwijken van de foto. Het vilt bevat dus alleen maar gerecyclede vezels, samen met het kurk is de onderzetter zo’n 3 tot 4 mm dik en beschermt je tafelblad daarom goed. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Plectrum vorm onderzetters.
Materiaal: natuurlijk kurk & hergebruikt ABN-Amro textiel
4 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 9,5 cm in doorsnede
Kleur: antraciet met verrassende vezelkleurtjes erdoor

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Alleen deppen met een vochtige doek.

Wist je dat?

Er nog veel meer moois aankomt in deze prachtige kleur vilt? En ook nog een paar andere hergebruikte kleuren! Supersterk groen bijvoorbeeld, en sprookjesachtig blauw. Daarover lees je meer op dit blog 😉

Gewicht 0,2 kg