Menu Sluiten

Onderzetters Plectrum | lichtgroen

 15,95

Handgemaakt uit gerecycled vilt en natuurlijk kurk

  • hittebestendig
  • set van 4 onderzetters Plectrum
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Onderzetters met superheldenkracht! Deze onderzetters Plectrum in lichtgroen maak ik met vilt van hergebruikte vezels. Dit supersterke vilt is gemaakt van oude spanbanden! Haal wat superheldenkracht in huis met deze zachtgroene, handgemaakte onderzetters 🙂
Kracht op de koffietafel dus. Deze hittebestendige onderzetters in plectrum vorm maak ik met een laagje vilt en een laagje kurk.
Met deze onderzetters kun je je tafelblad beschermen tegen hete koppen thee en koffie! Deze beauty’s zijn zacht en supersterk tegelijk ~ vrolijk en gezellig in jouw interieur. Geen kringen en krassen meer, wèl een sterk verhaal!

De onderzetters stans ik met de hand uit kurk en uit 100% gerecycled vilt van polyester vezels en ik tover deze twee laagjes samen tot één onderzetter. Wanneer jij heerlijk geniet van een koud wijntje of een hete kop thee, beschermen zij jouw tafelblad tegen kringen en krassen.
Heb je op de onderzetters geknoeid? Even voorzichtig deppen met een vochtige doek. Het zou immers zonde zijn als je de superkracht uit deze onderzetters spoelt!

Deze set bestaat uit 4 stuks. Een prachtige lichtgroen, met hier en daar een gezellig detail in zwart, geel of oranje. Omdat het gerecycled vilt is, is geen enkele onderzetter hetzelfde.

De onderzetters stans ik met de hand en ze zijn zo’n 9,5 cm breed. Omdat ze handgemaakt zijn van hergebruikt materiaal, kunnen jouw onderzetters uiteraard een beetje afwijken van de foto. Het vilt bevat dus alleen maar gerecyclede vezels, samen met het kurk is de onderzetter zo’n 3 tot 4 mm dik en beschermt je tafelblad daarom goed. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Plectrum vorm onderzetters.
Materiaal: natuurlijk kurk & vilt gemaakt van polyester spanbanden
4 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 9,5 cm in doorsnede
Kleur: lichtgroen met hier en daar wat zwart, geel of oranje

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Alleen deppen met een vochtige doek.

Wist je dat?

Er nog veel meer moois aankomt in deze prachtige kleur vilt? En ook nog een paar andere hergebruikte kleuren! Rijk antraciet bijvoorbeeld, en sprookjesachtig blauw. Daarover lees je meer op dit blog 😉

Gewicht 0,2 kg