Menu Sluiten

Ronde onderzetters | antraciet

 12,95

Handgemaakt uit gerecycled vilt en natuurlijk kurk ~ dat is pas rijkdom!

  • hittebestendig
  • set van 4 onderzetters
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Echte rijkdom! Deze ronde onderzetters Antraciet maak ik van gerecycled vilt. Het rijke textiel dat is hergebruikt in dit materiaal, is niets minder dan oude werkkleding van ABN Amro! Ideaal voor duurzame mensen met een money-mindset 🙂

Chique op de koffietafel: met deze hittebestendige, ronde onderzetters haal je rijk materiaal in huis. Zakelijk en stoer, hergebruik en Dutch Design: dit heeft alles!
Met deze onderzetters van 9 cm doorsnede kun je jouw tafelblad beschermen tegen hete mokken, of ijskoude glazen. Deze onderzetters staan mooi en stoer ~ en wie weet komen jouw doelen wel uit. Geen kringen en krassen meer, wèl een rijk gevoel.

De onderzetters stans ik met de hand uit kurk en uit 100% gerecycled vilt. Deze twee laagjes tover ik samen tot één onderzetter. Wanneer jij lekker geniet van ijskoude drankjes in de zomer (of hete mokken choco in de winter) beschermen deze rijke rakkers jouw tafelblad.
Worden de onderzetters een beetje vies? Even voorzichtig deppen met een vochtige doek. Je wilt natuurlijk niet de rijkdom uit de onderzetters spoelen!

Deze set bestaat uit 4 stuks. Een prachtige antraciet, met af en toe een verrassend flintertje blauw of magenta in het gemarmerde effect. Omdat het gerecycled vilt is, is geen enkele onderzetter hetzelfde.

De onderzetters stans ik met de hand en ze zijn zo’n 9 cm in diameter. Omdat ze handgemaakt zijn van hergebruikt materiaal, kunnen jouw onderzetters uiteraard een beetje afwijken van de foto. Het vilt bevat 99,9% gerecyclede vezels, samen met het kurk is de onderzetter zo’n 3 mm dik en beschermt je tafelblad daarom goed. Kortom: lekker volle kwaliteit.

Specificaties

Ronde onderzetters antraciet
Materiaal: natuurlijk kurk & hergebruikt ABN-Amro textiel
2 tot 3 mm dik en hittebestendig
(het laagje kurk is 1 mm, de laag vilt 1,5 tot 2 mm)
Maat: ca. 9 cm in doorsnede
Kleur: antraciet met verrassende vezelkleurtjes erdoor voor een mooi gemarmerd effect

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Alleen deppen met een vochtige doek.

Wist je dat?

Er ook nog mooie opbergers aankomen in deze prachtige kleur vilt? Naast dit rijke antraciet, werk ik ook met andere volledig hergebruikte kleuren! Supersterk groen bijvoorbeeld, en sprookjesachtig blauw. Daarover lees je meer op dit blog 😉

Gewicht 0,2 kg