Menu Sluiten

Ronde onderzetters | lichtgroen

 12,95

Handgemaakt uit gerecycled vilt en natuurlijk kurk

  • hittebestendig
  • set van 4 onderzetters
  • verzending in 1 à 2 werkdagen

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Ronde onderzetters Lichtgroen: zachte viltjes met superheldenkracht! De zachtgroene kanjers zijn handgemaakt met vilt van hergebruikte vezels, op een laagje kurk. Het supersterke, hergebruikte vilt bestaat voor 99,9% uit oude spanbanden! Daarmee haal jij superheldenkracht in huis 🙂
Kracht op de koffietafel dus. Met deze hittebestendige onderzetters kun je je tafelblad beschermen tegen hete koppen thee en koffie terwijl je helpt om de afvalberg te verkleinen. Ze zijn zacht van kleur en supersterk tegelijk ~ vrolijk en gezellig in jouw interieur. Geen kringen en krassen meer, wèl een sterk verhaal!

De onderzetters stans ik met de hand uit kurk en uit 100% gerecycled vilt van polyester vezels en ik tover deze twee laagjes samen tot één onderzetter. Wanneer jij heerlijk geniet van een koud wijntje of een hete kop thee, beschermen zij jouw tafelblad tegen kringen en krassen.
Heb je op de onderzetters geknoeid? Even voorzichtig deppen met een vochtige doek. Het zou immers zonde zijn als je de superkracht uit deze onderzetters spoelt!

Deze set bestaat uit 4 stuks. Een prachtige lichtgroen, met hier en daar een gezellig detail in zwart, geel of oranje als een mooi gemarmerd effect. Omdat het gerecycled vilt is, is geen enkele onderzetter hetzelfde.

De onderzetters stans ik met de hand en ze zijn zo’n 9 cm in diameter. Omdat ze handgemaakt zijn van hergebruikt materiaal, kunnen jouw onderzetters uiteraard een beetje afwijken van de foto. Het vilt bestaat dus uit gerecyclede spanbanden, en samen met het kurk is de onderzetter zo’n 2 tot 3 mm dik. Kortom: lekker sterke kwaliteit.

Specificaties

Ronde onderzetters lichtgroen.
Materiaal: natuurlijk kurk & vilt gemaakt van polyester spanbanden
Het laagje kurk is 1 mm dik, het laagje vilt zo’n 1,5 tot 2 mm
2 tot 3 mm dik en hittebestendig
Maat: ca. 9 cm in doorsnede
Kleur: lichtgroen met hier en daar wat zwart, geel of oranje

Set van 4 handgemaakte onderzetters.
Alleen deppen met een vochtige doek.

Wist je dat?

Er nog veel meer moois te vinden is in deze prachtige kleur vilt? Plectrum vorm onderzetters, of vilten manden.. Ook werk ik met andere hergebruikte superkleuren! Stinkend-rijk antraciet bijvoorbeeld, of sprookjesachtig blauw. Daarover lees je meer op dit blog 😉

Gewicht 0,2 kg