Menu Sluiten

Dàààg 2019, hallo 2020!

liefspopup IJsselstein houtmoed was er bij

Wauw. Dat jaar vloog voorbij. En wat was het een avontuur! Dank je wel dat je dit samen met mij beleefd hebt. Bedankt dat jij er bent, bedankt voor de likes, de reacties, het shoppen en alle gezelligheid. En natuurlijk: gelukkig nieuwjaar! Dat 2020 je alles mag brengen waar je blij van wordt. Gezondheid, geluk, en nieuwe avonturen. Blik je mee terug naar de mooiste momenten… en alvast mee vooruit naar wat er komen gaat?

De 3 mooiste momenten in 2019

De Liefs Popup in IJsselstein
Wauw. Wat vond ik het geweldig! Deze zomer opende de Liefs Popup in IJsselstein en Houtmoed was er bij. Wat een heerlijke sfeer, wat supergaaf dat handgemaakt en creativiteit zó stijlvol in the picture stond! Daardoor vond je me deze zomer even niet op de markets, maar het was superleuk om in de winkel te staan.
Het mooiste compliment? “Dat jouw manden niet in de Bijenkorf te vinden zijn! Wat een kwaliteit!” aldus een klant die er gelijk twee afrekende bij de kassa.

liefspopup IJsselstein houtmoed was er bij

Tien jaar Houtmoed
Wat geweldig om al tien jaar ondernemer te zijn! Met ups en downs, dat wel. En ik heb vaak genoeg *bijna* het bijltje erbij neer gegooid. Maarja, Houtmoed hè… what’s in a name 😉
Wat ben ik trots op alle obstakels die ik heb overwonnen, alles wat ik heb geleerd en waar ik inmiddels met Houtmoed ben aanbeland!

Al doende (en met aardig wat boeken, cursussen en trainingen) leerde ik de afgelopen tien jaar steeds meer over het ondernemerschap en de combinatie van een eigen bedrijf met een baan in loondienst. Met als kers op de taart een interview over deze wat hectische combinatie op Mijn Mooie Wereld!

vrolijk verrassingspakket voor avonturiers die zich laten verrassen

Creative Life
De grootste stap die ik in 2019 durfde zetten met Houtmoed, was om groter te gaan denken. En in het diepe te springen door op deze geweldige beurs te staan! Want zo’n beurs, dat is best een investering.
Samen met Daphne van Viltbloemist.nl durfde ik dit avontuur aan te gaan en wat was het geweldig! Met superleuke workshops, een heleboel gezelligheid en een overdosis positiviteit. Bekaf waren we, na deze drie dagen op de beurs. En bijna high van de endorfine die dit avontuur in ons los heeft gemaakt 😉

welke workshops op creative life

De 2020 avonturen waar ik nu al zin in heb!

Dat waren de drie mooiste momenten in 2019. Het zal je niet verbazen dat er alweer allerlei fijne avonturen op de planning staan voor het komende jaar. En wat heb ik daar een zin in… Hier een klein voorproefje van wat er allemaal komen gaat!

Happy Herfst
Al drie jaar op rij, maken we van oktober de gezelligste maand die bestaat! Niks herfstdip, gemopper en geklaag: we bouwen een feestje op Instagram. Dit jaar krijgt Happy Herfst een extra gezellig tintje. Wat dat is? Dat houd ik nog even geheim 😉

doe je mee met happy herfst

Welkom terug, kleinmeubels <3
2019 stond in het teken van ontwerpen, bijschaven, en prototypes maken. En 2020 is het jaar dat ze in de webshop komen te staan. Houtmoed gaat terug naar de roots en er komen weer kleinmeubels online! Daarover lees je heel binnenkort al meer.

maak deze plantentafeltjes workshop op creative life

Creative Life!
Het zal je niet verbazen, dat Daphne en ik dit jaar weer op Creative Life te vinden zijn. Van 27 tot en met 29 maart, om precies te zijn ~ en natuurlijk in Utrecht.
We zijn nog druk bezig met het ontwerp van de stand en het bedenken welke producten er mee gaan op avontuur. Want we hebben een grotere stand dan vorig jaar, en richten een heuse winkel in!
Natuurlijk bieden we ook weer superleuke workshops aan. Deze zijn nu al bij ons te boeken.
Over een paar weken komen ze ook bij Creative Life online te staan. En ervaring leert dat het daarna heel hard gaat! Dus wees er snel bij en reserveer nu jouw plekje aan onze workshoptafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.houtmoed.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 34 reviews.